FORLAGET RW / FORLAGET ZOOM :

 

RW Edizioni er et italiensk forlag der blev grundlagt i 2010. RW udtales "ru" da det er den latinske betegnelse for den egyptiske glyph, der symboliserer forlagets logo, der er en løve. Forlaget udvidede med en afdeling i Holland i 2013, og i 2015 blev der udvidet igen med afdelinger i Danmark og Finland. RW udgiver primært historier fra DC og Vertigo, men de har også licens til MAD og forskellige Manga serier. Der er tale om flotte eksklusive hardcover bøger der alle indeholder massevis af historier i kronologisk rækkefølge samt ekstramateriale. Afhængigt af hvilken type udgivelse der er tale om, er der påtrykt "Lion", "Vertigo" eller "Deluxe" på bøgerne.

I Danmark bliver der etableret et samarbejde med Forlaget Zoom, hvilket også kan ses når man åbner bøgerne, da der ved copyright delen står at de er lavet i samarbejde med Zoom. RW leverer materialet til Zoom, som får det oversat til dansk, hvorefter det bliver returneret til RW der har eget trykkeri. Når de færdige bøger ankommer til Danmark er Zoom med til distributionen - de kan typisk købes de samme steder som Zooms egne udgivelser.

Samarbejdet med Forlaget Zoom ophører, men i stedet overtager Forlaget Fahrenheit. RW Edizioni bliver i 2019 opkøbt af italienske Panini, der ikke ønsker at udgive i Holland, Finland og Danmark, så den sidste RW/Fahrenheit udgivelse bliver Justice League (Rebirth) bog 2, der bliver udgivet lidt forsinket i 2020, selv om den allerede var trykt i 2019.

 

FORLAGET  RW:

Hjemmeside : www.forlagetrw.dk  - her kan du se hvad der indtil videre er udgivet.

Facebook      : Forlaget RW       - her opdateres næsten dagligt med nyheder. Giv siden et like og hold dig opdateret.

Salgssteder   : Tegneseriebutikker, boghandlere kan bestille bøgerne, hos f.eks www.saxo.com/dk og www.williamdam.dk